top of page
IMG_6517.JPG

Zelf doen?

Ontdek de kunst van wimper- en wenkbrauwstyling met onze praktijkgerichte cursussen! Of je nu nieuw bent in dit vakgebied of je vaardigheden wilt verfijnen, wij inspireren en begeleiden je naar perfectie.

Scroll verder en zie de opties

One by One

Bereik je doelen en word een gecertificeerde wimperstyliste met onze ééndaagse cursus! Tijdens deze cursus leer je de professionele wimper-per-wimpermethode, waarmee je anderen voorziet van lange, volle en perfect gekrulde wimpers voor een onweerstaanbare oogopslag.

Tijdens het eerste dagdeel duiken we in de theorie, maken we kennis met het starterspakket en oefenen we op oefenpoppen om je de basisprincipes van wimperextensions bij te brengen. In het tweede dagdeel is het tijd om op je model je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen. Als afsluiting van de cursus ontvang je een officieel certificaat om je succes te markeren.

 

Daarnaast bieden we je ook 6 maanden support van onze masterstyliste en kan je kosteloos terug komen voor vragen en extra ondersteuning. Op die manier kunnen we je blijven begeleiden en ervoor zorgen dat je de fijne kneepjes van het vak onder de knie krijgt. Ben je klaar om je carrière als wimperstyliste te starten? Schrijf je nu in!

Wat zijn de voordelen

Kleine groepen (max 2 cursisten)

Of één op één

1-daagse intensief, praktijkgerichte cursus

Inclusief uitgebreid werkboek, starterspakket en officieel certificaat

Kosteloos terug komen binnen 6 maanden voor vragen en extra ondersteuning

€445 

Investering

excl. BTW

Wimperimplantaten

Perfect voor ervaren en onervaren stylisten

hayley-kim-studios-sRSRuxkOuzI-unsplash.jpg

Russian Volume

Wil jij je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan in voor onze Russian Volume wimperextensions cursus!

 

Bij de Russian Volume techniek kunnen er meerdere haartjes, als een waaiertje, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd. Waardoor je nog meer volume creëert. De waaiertjes worden handgemaakt ideaal voor een glamourlook met supervolle wimpers die er toch natuurlijk uitzien. Onze cursus omvat zowel theoretische kennis als praktische oefeningen, met aandacht voor veiligheid, hygiëne en efficiënt werken.

 

De cursus Russian Volume wimperextensions is essentieel voor wie zich wil onderscheiden als een wimperextensions expert in de schoonheidsbranche. Met deze specialisatie zul je je klanten nog meer tevredenstellen en nieuwe klanten aantrekken!

Wat zijn de voordelen

Kleine groepen (max 4 cursisten)

Of één op één

Training van een dagdeel

Inclusief uitgebreid werkboek,  starterspakket en officieel certificaat

Kosteloos terug komen binnen 6 maanden voor vragen en extra ondersteuning

€345

Investering

excl. BTW

Perfect voor ervaren One by One stylisten

Lash Lift

Wil je wimpers laten stralen als nooit tevoren? Onze Lash Lift-training is jouw ticket naar prachtige, gekrulde en volumineuze wimpers die elke blik zullen betoveren. 

 

Of je nu een ervaren schoonheidsspecialiste bent of net begint in de branche, onze uitgebreide Lash Lift-training is ontworpen om jou de nodige kennis en vaardigheden te bieden om deze populaire techniek onder de knie te krijgen. 

 

Onze training, die zowel online als persoonlijk beschikbaar is, begeleidt je door elke stap van het proces. Vanaf de voorbereiding van de wimpers tot de toepassing van de kruloplossing en het fixerende product, leer je de fijne kneepjes van deze revolutionaire techniek.

 

Ons lesmateriaal is van topkwaliteit en uitgebreid. Geen details worden over het hoofd gezien en je wordt voorzien van alle benodigde informatie om succesvol te zijn.

Om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw training haalt, ontvang je ook 6 maanden ondersteuning van ons. Heb je vragen? We zijn er om te helpen en begeleiding te bieden tijdens jouw leerproces.

 

Word een expert in deze innovatieve techniek. Klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen?

Wat zijn de voordelen

Kleine groepen (max 4 cursisten)

Of één op één

Praktijkgerichte cursus voor een dagdeel

Inclusief uitgebreid werkboek, starterspakket en officieel certificaat

Kosteloos terug komen binnen 6 maanden voor vragen en extra ondersteuning

€295

Investering

excl. BTW

excl. BTW

Wimperbehandeling

Perfect voor het uitbreiden van jouw salon

FAQ

Hoe lang duren de cursussen?

In een intensieve dag is de One by One cursus afgerond.

De Volume cursus heb je in een dagdeel geleerd, net zoals de Lash Lift.

Is het nodig om eerst een cursus One by One te volgen voordat ik Volume wimperextensions kan leren?

Ja, het is belangrijk dat je eerst ervaring hebt met het zetten van One by One wimperextensions voordat je de training Volume kunt volgen.

Wat is inbegrepen in het starterspakket dat voor de cursus wordt verstrekt?

In de starterspakketten zitten al onze favoriete, internationale producten die je nodig hebt om je cursus succesvol te kunnen afronden en om meerdere klanten te behandelen.

Op welke dagen worden de cursussen aangeboden?

De cursussen zullen op zaterdag, zondag en/of maandag worden gegeven.

Moet ik zelf een model meenemen?

Ja, je dient zelf een model mee te nemen. 

​Als service kan Pearly Beauty Bar een model regelen voor jouw training. De aanvraag hiervoor dient minimaal 7 werkdagen voor aanvang van de training te worden ingediend. Wij kunnen niet garanderen dat het regelen van een model lukt, we zullen dit tijdig laten weten. Je dient dan zelf als nog een model te regelen.

Kan ik de cursussen in meerdere delen afbetalen?

Ja, dit kan. Je kan deze in meerdere delen betalen zonder rente of BKR registratie, Neem contact met ons op voor de voorwaarden..

IMG_9970.jpg
bottom of page