LASH BAR

CLASSIC ONE by ONE WIMPEREXTENSIONS

Classic One by One wimperextensions

Bij een Classic One by One behandeling worden de extensions één voor één geplaatst op de natuurlijke wimper, zo kunnen ze meegroeien en uitvallen met uw natuurlijke wimpers zonder dat het schadelijk is.

Doordat u de aanhechting niet ziet zitten geeft het een natuurlijk mooi effect, de wimperextensions zien er precies zo uit zoals een natuurlijk wimper haartje, een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde. Er word bekeken welke voor lengte en dikte extension geschikt is voor uw wimpers. Natuurlijk houden we rekening met uw wensen. Iedereen heeft per oog gemiddeld 90 tot 120 wimpers en echt op elk haartje komt één extension!

Nieuwe set One by One: € 75,00
One by One - opvullen 2 weken: € 35,00
One by One - opvullen 3 weken: € 45,00
One by One - opvullen 4 weken: € 55,00


Verwijderen: € 20,00
Verwijderen werk van een andere salon: € 25,00

Russian volume WIMPEREXTENSIONS

2D-6D Russian Volume wimperextensions

De nieuwste techniek onder de wimperextensions is de 2D-6D Russian Volume techniek, ook wel “Russian Volume” of “3D wimperextensions” genoemd. Bij deze techniek kunnen er 2 tot 6 haartjes, als een waaiertje, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd. Waardoor u nog meer volume creëert. De waaiertjes worden handgemaakt en zijn dus niet kant- en klaar zoals de welbekende, ouderwetse plukjes. Bij deze techniek worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt van 0,07 mm of 0,05 mm waardoor het niet zwaar en schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. Deze techniek gaat van 2D (200 wimperextensions) tot 6D (600 wimperextensions) per oog.

Uiteraard zal er altijd worden gekeken naar de natuurlijke wimpers en de hoeveelheid ze kunnen dragen.

Nieuwe set Russian Volume: € 85,00
Russian Volume - opvullen 2 weken: € 40,00
Russian Volume - opvullen 3 weken: € 50,00
Russian Volume - opvullen 4 weken: € 6
0,00

Verwijderen: € 20,00
Verwijderen werk van een andere salon: € 25,00

lash volume lift

Lash Volume Lift

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Lash Volume Lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de oude wimper permanent behandeling, waar rollers bij worden gebruikt. Bij een LVL behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee uw wimpers vanaf de wortel worden gelift en dit resultaat gemiddeld 6-9 weken goed zichtbaar is. Uw gekrulde wimpers worden tijdens de behandeling ook geverfd voor een extra mooi effect.

Tevens worden uw wimpers optimaal verzorgd door de unieke Keratin & Collagen Laminator en de 3D Lash Filler.

De 3D Lash Filler is een intensieve behandeling om de wimperharen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de wimperharen toenemen.

We hebben alleen de beste actieve ingrediënten voor onze 3D Gold Filler gebruikt:
- Vitamine E is een vrije radicalenvanger en antioxidant die de cellen beschermt.
- Ceramides houdt de haarstructuur bij elkaar. Ze vormen een waterondoorlatende laag en beschermen het haar tegen schadelijke externe invloeden en waterverlies. Dit is de basisvoorwaarde voor mooie wimpers. 
- Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht duizend keer meer op te slaan dan zijn werkelijke gewicht. Dit vult de vochtafzettingen in de wimper en de dichtheid wordt verbeterd. 
- Melkpeptiden zijn rijk aan essentiële vetzuren en zijn de perfecte eiwitten voor gezonde wimpers. 
- Goud: dit edelmetaal heeft een ontgiftende, antibacteriële ontstekingsremmende werking op het haar. Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Het interacteert in synergie met hyaluronzuur en versterkt het haar.

Keratin & Collagen Laminator

Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wimperharen. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de wimpers. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wimpers en maken het sterker en voller.

Tijdens de lash lift en/of het verven van de wimpers ontstaan er kleine keratinekloven waardoor het haar soepelheid en kracht verliest.
Met de Keratin & Collagen Laminator dringt keratine de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk. Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Lash Volume Lift: € 60,00

Inclusief verf en keratin & Collagen Laminator, 3D Lash Filler.