top of page
Ogen en wenkbrauwen

LASH BAR

Wimperbehandeling

lash volume lift

Lash Volume Lift
Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of krultang. Lash Volume Lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de oude wimper permanent behandeling, waar rollers bij worden gebruikt. Bij een LVL behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee uw wimpers vanaf de wortel worden gekruld en dit resultaat gemiddeld 6-8 weken goed zichtbaar is. Je gekrulde wimpers worden tijdens de behandeling ook zwart geverfd voor een extra mooi effect. Tevens worden je wimpers optimaal verzorgd door de unieke Keratin & Collagen Laminator en de 3D Lash Filler. De behandeling niet schadelijk is voor je wimpers.

Lash Lift heeft geen onderhoud nodig in tegenstelling van wimperextensions en er kan zelfs mascara gebruikt worden wat nu nog meer een wauw-effect zal geven! Lash Lift is een super populaire behandeling die pas na 6 tot 8 weken zal uitgroeien/uitzakken en dan opnieuw kan worden uitgevoerd. Ideaal in combinatie met onze Henna Brows. Always on fleek!

Heb je korte, kleine en/of dunne wimpers? Geef ze binnen een paar weken een boost met ons wimpergroei serum. Vele klanten waren je voor en hebben allemaal ervaren dat de wimpers langer, dikker en voller zijn geworden!
Te koop in de salon.

De 3D Lash Filler is een intensieve behandeling om de wimperharen te versterken met hoogwaardige, actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de wimperharen toenemen.

We hebben alleen de beste actieve ingrediënten voor onze 3D Gold Filler gebruikt:
- Vitamine E is een vrije radicalenvanger en antioxidant die de cellen beschermt.
- Ceramides houdt de haarstructuur bij elkaar. Ze vormen een waterondoorlatende laag en beschermen het haar tegen schadelijke externe invloeden en waterverlies. Dit is de basisvoorwaarde voor mooie wimpers. 
- Hyaluronzuur heeft het vermogen om vocht duizend keer meer op te slaan dan zijn werkelijke gewicht. Dit vult de vochtafzettingen in de wimper en de dichtheid wordt verbeterd. 
- Melkpeptiden zijn rijk aan essentiële vetzuren en zijn de perfecte eiwitten voor gezonde wimpers. 
- Goud: dit edelmetaal heeft een ontgiftende, antibacteriële ontstekingsremmende werking op het haar. Het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf. Het interacteert in synergie met hyaluronzuur en versterkt het haar.

Keratin & Collagen Laminator

Collageen en keratine zijn belangrijk in de structuur en de gezondheid van de wimperharen. Keratine is daarbij de belangrijkste bouwstof voor de wimpers. Het zorgt voor de beschermende schil rondom de wimpers en maken het sterker en voller.

Tijdens de lash lift en/of het verven van de wimpers ontstaan er kleine keratinekloven waardoor het haar soepelheid en kracht verliest.
Met de Keratin & Collagen Laminator dringt keratine de haarschacht binnen en kleeft aan scheuren langs de schubbenlaag. Maakt het haar weer glad, gezond en minder gevoelig voor haarbreuk. Collageen geeft haarvezel voor haarvezel textuur en geeft van binnenuit versteviging en kracht.

Lash Lift vanaf: € 50,00

Inclusief verf en keratin & Collagen Laminator, 3D Lash Filler.

One by one & volume WIMPEREXTENSIONS

 One by One & Volume wimperextensions

De nieuwste techniek onder de wimperextensions is de Volume techniek, ook wel 'Russian Volume wimperextensions' of “3D wimperextensions” genoemd. Bij deze techniek kunnen er meerdere haartjes, als een waaiertje, aan één natuurlijke wimper worden bevestigd. Waardoor je nog meer volume creëert. De waaiertjes worden handgemaakt en zijn dus niet kant- en klaar zoals de welbekende, ouderwetse plukjes. De aanzet van de handgemaakte waaiers wikkelen zich om de natuurlijke wimper zodat ze nog beter blijven zitten dan de ouderwetse plukjes en de One by One techniek. Bij de Volume techniek worden super dunne en zachte wimperextensions gebruikt van 0,05 mm waardoor het niet zwaar en niet schadelijk is voor je natuurlijke wimpers. Deze techniek is te boeken als Light Volume: 2D t/m 5D voor een super natuurlijk en zacht effect, Natural Volume: 5D t/m 10D voor een mooie neutrale look en Mega Volume: 10D t/m 20D voor een glamurous effect. Bij de One by One techniek wordt er 1 wimperextension van 0,20mm op iedere wimper geplaatst.

Er wordt rekening gehouden met jouw wensen maar uiteraard zal er worden gekeken naar hoeveel de natuurlijke wimpers kunnen dragen en welke krul en lengte extention geschikt is.

Wimperextensions zijn ideaal voor een druk (gezins)leven en voor op vakanties. S'ochtends en s'avonds scheelt het enorm veel tijd met het aanbrengen en het afhalen van mascara. Andere (oog)make-up is eigenlijk ook niet meer nodig. Ze geven je een verzorgde en open uitstraling, dag en nacht! Je kunt met wimperextensions zwemmen, sporten, douchen en slapen. Wimperextensions zijn niet schadelijk voor je wimpers mits er op de juiste manier mee word omgegaan. Tijdens de behandeling krijg je uitgebreid uitleg over hoe je met de wimperextensions om moet gaan en hoe je ze het beste kunt verzorgen om zo lang mogelijk ervan te genieten.

Nieuwe set One by One vanaf: € 50,00
One by One - opvullen 2 weken vanaf: € 25,00
One by One - opvullen 3 weken vanaf: € 35,00
One by One - opvullen 4 weken vanaf: € 45,00

Nieuwe set Light/Natural Volume vanaf: € 60,00

Light/Natural Volume - opvullen 2 weken vanaf: € 30,00
Light/Natural Volume - opvullen 3 weken: € 40,00
Light/Natural Volume - opvullen 4 weken: € 50,00


Nieuwe set Mega Volume: € 110,00

Mega Volume - opvullen 2 weken: € 50,00
Mega Volume - opvullen 3 weken: € 60,00
Mega Volume - opvullen 4 weken: € 70,00

Verwijderen: € 20,00

Verwijderen werk van een andere salon: € 25,00
bottom of page