top of page
Make-up artiest aan het werk

BROW BAR

macro photography of the model's hairs the master combs the eyebrow hairs with a pink brus

Brow lamination

Brow Lamination
Brow Lamination, ook wel Brow Lift genoemd,  is de allernieuwste trend op het gebied van Browstyling. Brow lamination vindt zijn oorsprong in Rusland. Bij deze behandeling worden jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. 

Groeien jouw wenkbrauwhaartjes alle kanten op, behalve de juiste? Of wil je extra hold? Dan is Brow Lamination dé behandeling voor jou!  

Brow Lamination vanaf: € 50,00

inclusief normale verf, waxen, tweezen & trimmen

Brow Lamination & henna vanaf: € 60,00

BROWSTYLING

Browstyling
Bij de Browstyling behandelingen is er keuze uit verven met Henna of met normale verf.  De wenkbrauwen worden gewaxt, geëpileerd, geknipt en geverfd. 
Tijdens de behandeling bespreken we jouw wensen en bekijken we welke vorm en kleur het beste bij jou past.
Henna is er in 6 verschillende natuurlijke tinten en geeft een afdruk op de huid die tot 14 dagen blijft zitten. Het is ideaal in combinatie met een Lash Lift of wimperextensions voor de full look! Henna brows zijn bestand tegen water en andere factoren en geeft, net als onze wimperbehandelingen, een langdurig resultaat. Always on fleek!

Let op!

Nog nooit henna op je huid gehad?

Maak minimaal 2 dagen voor de henna behandeling een afspraak om te testen of je niet allergisch bent.

Strak met verf

Met verf kunnen de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf of basis van henna. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat u al die tijd geen make-up nodig hebt.

Verschillende tinten Brow Henna

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of hou je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem! Boek gewoon een van de verf behandelingen die we hebben, en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist achter welke behandeling voor je het best is!

Browstyling - Henna Brows vanaf: € 35,00
Niet alleen de haartjes worden gekleurd, maar ook de huid. Houdt tot 14 dagen.
Browstyling - Touch up Henna Brows vanaf: € 30,00
Touch up behandeling binnen 4 - 6 weken. 

Browstyling - Normale verf vanaf: € 30,00
Perfect in vorm, voorzien van een subtiel tintje
Browstyling - Touch up normale verf vanaf: € 25,00
Touch up 
behandeling 4 - 6 weken

Browstyling - Waxen & shapen: € 25,00
bottom of page