BROW BAR

microblading 

& shading

Microblading & shading

Microblading is de nieuwste techniek in de wereld van de permanente make-up. Ookal gaat het bij Microblading over semi-permanente make-up! Met een Microblading-blade worden er fijne haartjes gepigmenteerd in de bovenlaag van de huid, ook wel de opperhuid genoemd.

De Microblading hairstroketechniek is daarom dan ook een speciale techniek in de wereld van de permanente make-up, omdat de techniek een mooie én natuurlijke uitstraling geeft aan de wenkbrauwen. De techniek brengt een soort imitatiehaartjes aan in de bovenlaag van de huid. Door middel van het gebruik van een kleurpigment tekenen wij de haartjes tussen de bestaande haartjes in.

Door een Microblading behandeling zien de wenkbrauwen er qua vorm en kleur net even iets mooier uit dan normaal, maar het blijft zijn natuurlijke uitstraling behouden!

Bent u het zat om iedere dag uw wenkbrauwen bij te tekenen? Dan bent u bij Pearly Beauty Bar aan het juiste adres voor een microblading behandeling.

Wat kunt u verwachten?

- Op de dag van uw afspraak vult u een toestemmingsformulier in ter controle van uw gezondheid.

- U krijgt van ons meer uitleg over de behandeling.

- Wij beginnen met het kiezen van de juiste kleur pigment welke bij uw huid past.

- We meten uw gezicht op en tekenen hierbij een vorm wat bij u past.

- Wanneer de vorm naar wens is gaan wij beginnen met het pigmenteren van de wenkbrauwen.

- Na de behandeling krijgt u van ons aanvullende informatie over de nazorg.

- We plannen direct een afspraak in tussen 6 en 8 weken voor een nabehandeling, om uw wenkbrauwen te perfectioneren.

Ook krijgt u van ons aanvullende informatie over de duurzaamheid van Microblading:

- De duur van het pigment hangt af van uw huidtype en levenswijze (denk hierbij aan: zonnen en cosmetische behandelingen)

- De resultaten van de Microblading behandeling blijven 1,5 tot 3 jaar mooi. Dit verschilt per huidtype.

- Om het resultaat van de Microblading behandeling te behouden kunt u altijd bij ons een touch up behandeling inplannen.

Microblading & shading: € 250,00

Nabehandeling: € 50,00

Touch up behandeling: € 150,00

henna brows

Henna Brows
Bij Henna Brows worden de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd, geknipt en geverfd met henna. Er is natuurlijk ook keus uit regular wenkbrauwverf voor een subtiele, natuurlijke brow. 
Met behulp van browmapping (meten, markeren en tekenen) bepalen we een perfecte, strakke vorm die bij u past.

Let op!

Nog nooit henna op uw huid gehad?

Maak minimaal 2 dagen voor de henna behandeling een afspraak om te testen of u niet allergisch bent.

Strak met verf

Met verf kunnen de haartjes een tot een paar tinten donkerder maken, maar ook de huid voorzien van een afdruk. Dit laatste wordt gedaan met behulp van speciale verf of basis van henna. Onze speciale hennaverf kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 4 tot 5 weken en laat een zachte tot donkere schaduw achter op de huid. Dit houdt 5 tot 14 dagen, zodat u al die tijd geen make-up nodig hebt.

Verschillende tinten Brow Henna

De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de kleur ook is die wordt gebruikt, het resultaat zal altijd vrij intens zijn. Dus heeft u van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd u van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen. Weet u nog niet precies wat voor verf u wilt? Geen probleem! Boek gewoon een van de verf behandelingen die we hebben, en tijdens het voorgesprek komt u er samen met de specialist achter welke behandeling voor u het best is!

Browmapping, waxen en normale tint: € 30,00
Perfect in vorm, voorzien van een subtiel tintje.
Browmapping, waxen en henna tint: € 35,00
Niet alleen de haartjes worden gekleurd, maar ook de huid. Houdt tot 14 dagen.